strumica denes logo

ПРАВНИ СОВЕТИ, ОСИГУРУВАЊЕ, НЕДВИЖНИНИ: СТРУМИЧАНИ СО СВОЈА КОМПАНИЈА ВО ШВАЈЦАРИЈА ИМ НУДАТ НА ИСЕЛЕНИЦИТЕ ОДЛИЧНИ МОЖНОСТИ!

Автор:

Датум:

јуни 5, 2019

Категории:

Реклама

Автор:

Датум:

јуни 5, 2019

Категории:

Реклама

Струмичани со своја компанија во Лузерн-Швајцарија преку која сите иселеници од таму може да се консултираат за правни совети, осигурување, недвижнини и сл.

Компанијата е регистрирана за сите видови осигурувања. Почнувајќи од информации за клиентите, квалитетна подготовка на договорите за осигурување со јасни дефиниции за опсегот на покритието, па сè до ажурната исплата на штети, се гаранции за сигурноста и довербата, што ја прават компанијата значаен фактор на стабилност.

Тие нудат исто така и различни услуги, во зависност од потребите на клиентите, сѐ со цел да обезбеди на едно место поддршка и брзо и квалитетно решение за проблемите со коишто сите ние секојдневно се соочуваме.

Компанијата ви нуди:
-Правни совети
-Осигурување (Осигурување на Автомобили, Каско Осигурување, Осигурување на авто-незгода, Осигурување за лекување на повреди здобиени во сообраќајна незгода)
-Зелена карта
-Недвижнини

Нивната визија е да градење на осигурителна компанија што на пазарот ќе биде препознатлива по давање осигурителни услуги со најголем квалитет. Компанијата гради успешна и сигурна иднина за нив и за нивните соработници.

Ќе ги добиете сите потребни информации во инбокс на фејсбук или на телефонските броеви: 041 511 92 25 / 079 559 94 58

Со кликнување на овој ЛИНК може да ја погледнете нивната фејсбук страница.