strumica denes logo

ПОРТЛАНД-ОПЦ ВРАБОТУВА: СТРУМИЧКАТА КОМПАНИЈА ПОРТЛАНД ИМА ПОТРЕБА ОД РАБОТНИЦИ, ДЕТАЛНИТЕ ИНФОРМАЦИИ ВО ОБЈАВАТА!

Автор:

Датум:

мај 21, 2019

Категории:

Реклама

Автор:

Датум:

мај 21, 2019

Категории:

Реклама

Портланд-ОПЦ има потреба од:

– Ѕидаротесари

– Молерофарбари

– Гипсари

– Фасадери

– Мајстори за машинска малтарија

Сите заинтересирани може да не контактираат на:

076 444 902 и на 078 343 720

E-маил: info@portland.com.mk

Плата по договор.