ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: ДПТУ” Марти Хигиена” ДООЕЛ има потреба од хигиеничарка!

октомври 10, 2019

ДПТУ” Марти Хигиена” ДООЕЛ има потреба од хигиеничарка. Информации на тел.078 314 801 или во просториите на ул.Васил Сурчев бр.14А.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: