Perdormire
Реклама

ОГЛАС: СЕ БАРА МОМЧЕ ИЛИ ДЕВОЈКА ЗА РАБОТА НА КАСА НА БЕНЗИНСКА СТАНИЦА, ПЛАТА 18.000 ДЕНАРИ!

Се бара девојка или момче за работа на каса на бензинска станица . Сите оние кои се заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 075 236 998

  • Big-Baner.jpg
  • 300x250.png
  • BANER-19_06.gif