Perdormire
Реклама

ОГЛАС: НОВОТО СТАРОГРАДСКО МЕСТО „ФАБРИКА“ ВО СТРУМИЦА ИМА ПОТРЕБА ОД КЕЛНЕРИ, ПЛАТА 25.000 ДЕНАРИ И 4 ДЕНА СЛОБОДНИ ВО МЕСЕЦОТ!

Новоотвореното Староградско место „Фабрика“ во Струмица има потреба од келнери. Платата 25.000 денари и 4 дена слободни во месецот. Сите заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број:078 420 180