strumica denes logo

ГОЛЕМИ ЛЕТНИ ПОПУСТИ ДО ❣50%❣ НА НАЈУДОБНИТЕ ИТАЛИЈАНСКИ ДУШЕЦИ ОД ПЕР ДОРМИРЕ ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

јули 3, 2019

Категории:

Реклама

Автор:

Датум:

јули 3, 2019

Категории:

Реклама

ГОЛЕМИ ЛЕТНИ ПОПУСТИ до ❣50%❣ НА НАЈУДОБНИТЕ ИТАЛИЈАНСКИ ДУШЕЦИ од ПЕР ДОРМИРЕ

Време е да го замените стариот душек со нов и да ја почувствувате УДОБНОСТА, СОВРШЕНИОТ ОДМОР И РЕЛАКСАЦИЈАТА која ја нудат нашите душеци и перници. ❣️10 ГОДИНИ присутни во нашата земја и дел од здравиот сон на илјадници семејства❣️

Инвестирајте во вашето здравје и разбудете се целосно ОДМОРЕНИ, без БОЛКИ ВО ‘РБЕТОТ, ПОЛОВИНИТЕ, ВРАТОТ

❗️Единствени душеци во Европа кои го поседуваат највисокиот медицински сертификат DISPOSITIVO MEDICO кој гарантира за анатомските и ортопедските својства ❗️

Нашиот тим Ве очекува во салонот во Струмица на ул. Гоце Делчев бр 103 кај силусите на Жито Струмица

☎034/522-284

www.perdormire.mk