(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЦА: Повеќе за помалку! – МАС ПРОМ – ЛУКС

јули 4, 2019

Ново отворениот салон за ламинат, плочки и санитарија МАС ПРОМ – ЛУКС виго претставува својот проект “Повеќе за помалку ” ,кој ќе го направи удобен и функционален секој дел од вашиот дом. Ново отворениот салон МАС ПРОМ – ЛУКС е единствен во регионот кој може да ви понуди широк асортиман како на ламинат така и на секаков вид на плочки и санитарија.

“Повеќе за помалку” е инспирација од секојдневниот брз живот кој побарува рационално искористување на времето, но и од потребата за внесување на квалитет во него.  Затоа МАС ПРОМ ЛУКС ви нуди исклучително квалитетен ламинат, плочки и
санитарија на едно место. Потрошете помалку време да внесете квалитет и удобност во вашиот дом.

МАС ПРОМ – ЛУКС ви нуди исклучително квалитетен ламинат на познатиот бренд EGGER . Зошто МАС ПРОМ – ЛУКС и ЕGGER? Бидејќи сакаме да ви понудиме бренд чии производи се исклучително квалитетни , со Self repair effect , отпорни на микро и макро оштетувања, лесни за одржување, идеални за подно греење, отпорни на влажност и лесни за инсталација благодарение на клик ефектот, но и бренд кој е исклучително одговорен кон човечкиот и природниот фактор. МАС ПРОМ – ЛУКС ви нуди секаков вид на керамички и гранитни плочки , санитарија, мебел за купатила, лепила.

Тимот на МАС ПРОМ – ЛУКС е исклучително посветен на взаемна соработка и спремен да одговори на сите ваши побарувања. Посетете го нашиот тим во салонот МАС ПРОМ – ЛУКС на улица “Братство Единство” 59 , во близина на новата автобуска станица или побарајте не на телефонскиот број 077/ 718 – 480
email : salon_masprom@hotmail.com
fb: https://www.facebook.com/salonmasprom

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: