strumica denes logo

(ФОТО) ВИ ТРЕБА ПОПРАВКА НА ВАШИОТ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН? ПРЕПУШТЕТЕ ГО ТОА НА ВИСТИНСКИТЕ ПРОФЕСИОНАЛЦИ ВО „MIHA MOBILE“ ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

јуни 3, 2019

Категории:

Реклама

Автор:

Датум:

јуни 3, 2019

Категории:

Реклама

Итно ви е потребна поправка на вашиот мобилен телефон? „MIHA MOBILE“ е вистинскиот избор! Вистински професионалци кои работат со огромно внимание и имаат огромен квалитет.

Најбрзо, најквалитетно и најефтино. Повелете во нивниот продажен салон и сервис.

Ул. 24 октомври бб, веднаш наспроти „Воденичката“.

Тел.072 670 000