АПЛИЦИРАЈТЕ ЗА РАБОТА, ПЛАТА ОДЛИЧНА НА СЕКОЈ ПРВИ:КОМПАНИЈАТА „ИСОЛЕ-СТРУМИЦА“ ВРАБОТУВА СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

јуни 18, 2019

 

Германската фирма Isole која отвара погон во околината на Струмица за производство на алуминиумски врати и прозорци за извоз, има потреба од работници со и без работно искуство за следните работни места:

-ДВА РАБОТНИКА ЗА ВО ПОГОН

– ГРАДЕЖЕН ИНЖИНЕР

„ИСОЛЕ“ нуди работен договор со осигурување и одлична плата на секој први. Кандидатите треба да имаат минимум средно завршено образование!

Заинтересираните лица потребно е да достават своја биографија со наведена желба за плата на info@i-sole.de или преку Вибер на телефонски број 00491724006633 или да се јават на следниот телефонски број: 074 227 229.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: