ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: СЕ БАРА ДЕВОЈКА ЗА РАБОТА НА БЕНЗИНСКА СТАНИЦА ВО СТРУМИЦА!

август 27, 2019

Се бара девојка за работа на бензинска станица. Сите оние кои се заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 075 236 998

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: