Home

Perdormire
Празници

ПОРТАЛ СТРУМИЦА ДЕНЕС НА 26 И 27 СЕПТЕМВРИ НА КРСТОВДЕН, ВО ЖИВО ЌЕ ГИ ПРЕНЕСУВА СВЕЧЕНИТЕ БОГОСЛУЖБИ ОД БИГОРСКИОТ МАНАСТИР И МАНАСТИРОТ РАЈЧИЦА!

Home

На наше огромно задоволство,

портал Струмица Денес ќе има можност да ги пренесува во живо Свечените Богослужби на 26, 27 септември во чест на големиот Христијански празник, Крстовден.

Следете не’.