strumica denes logo

(ФОТОГАЛЕРИЈА) СТРУМИЧАНИ ГО ПРАЗНУВААТ ,,СВ.ДИМИТРИЈА”

Автор:

Датум:

ноември 8, 2018

Категории:

Празници

Автор:

Датум:

ноември 8, 2018

Категории:

Празници

Православните верници денес го празнуваат големиот христијански празник Митровден. По тој повод, голем број верници денес го посетија храмот ,,Св. Димитрија” и присуствуваа на организираниот ручек. Струмица Денес со фотографии од празнувањето.