Home

Perdormire
Политика

ВО СТРУМИЧКО НОВО СЕЛО ПОБЕДИЛА АЛИЈАНСАТА НА АЛБАНЦИТЕ, ВЕЛИ СОФТВЕРОТ НА ДИК!

Home

Новиот софтвер на ДИК направил вистински хаос со резултатите од гласањето,

па хаосот е толкав што преку 80.000 гласови се погрешно распоредени, објави „Канал 5“ повикувајќи се на извор од ДИК.

Дека нешто не е во ред покажува и графиката од ДИК, според која во Ново Село,

Струмичко победила коалицијата на Алијанса на Aлбанците и Алтернатива, а пред ДУИ.