СТРУМИЧКОТО ВМРО-ДПМНЕ БЕШЕ ДОМАЌИН НА РЕГИОНАЛНАТА СРЕДБА ОД ЧЕТВРТАТА ИЗБОРНА ЕДИНИЦА СО ГЕНЕРАЛНИОТ СЕКРЕТАР ЃОРЃИЈА САЈКОСКИ И КООРДИНАТОРОТ ЗОРАН КОЊАНОВСКИ!

мај 20, 2021

ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА:

Регионална средба на општинските комитети од Четврта изборна единица со Генералниот Секретар на ВМРО-ДПМНЕ Ѓорѓија Сајкоски и координаторот Зоран Коњановски.

Работна атмосфера, нови идеи, насоки, планирање и подготвеност за активностите во деновите пред нас.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: