Д-Р ЈАДРАНКА ПОЦКОВА: ОВА СЛИКА ПОТСЕТУВА НА ЗЕМЈИТЕ ОД ТРЕТИОТ СВЕТ – ЗДРАВСТВОТО ГО ВОДАТ НЕСПОСОБНИ ЛУЃЕ!

јули 14, 2021

Д-р Јадранка Поцкова, пратеник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ:

Оваа слика потсетува на земјите од третиот свет, но тоа не е ни чудно кога Здравството го водат неспособни луѓе, луѓе на кои личниот интерес им е пред сѐ!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ