Home

Perdormire
Политика

ПАДНА ДОГОВОР: НА 12 АПРИЛ МАКЕДОНИЈА ЌЕ ИЗБИРА НОВ ПРЕМИЕР!

Home

Лидерите одлучија, предвремените парламентарни избори ќе се одржат на 12 април. Техничката Влада ќе биде формирана на 3 јануари наредната година.