Home

Perdormire
Политика

НА АНКЕТАТА НА СТРУМИЦА ДЕНЕС ГЛАСАЛЕ 11.000 ГРАЃАНИ: 7.500 ЗА ВМРО-ДПМНЕ, 3.500 ЗА СДСМ ИЛИ 68% НАСПРОТИ 32%

Home

На анкетата која беше поставена од Струмица Денес пред една недела гласале дури 11.000 граѓани од кои, 68% од граѓаните или 7.500 гласови биле за ВМРО-ДПМНЕ, додека 32% или 3.500 гласови за СДСМ. Годинава предвремените парламентарни избори ќе се одржат на 15 јули под посебен протокол и мерки за заштита од COVID-19.