Home

Perdormire
Политика

НА АНКЕТАТА НА СТРУМИЦА ДЕНЕС 65% ИЛИ 2.000 ГЛАСОВИ СЕ ЗА ИЗБОРИТЕ ДА СЕ ОДРЖАТ ВО СЕПТЕМВРИ!

Home

На анкетата која беше поставена од Струмица Денес пред една недела, 65% од граѓаните или 2.000 гласови биле за изборите да се одржат во септември, додека 35% или 1.100 гласови за изборите да се одржат во јуни. Инаку, деновиве политичките партии треба да донесат конечна одлука за датумот кога би се одржале парламентарните избори во Република Македонија.