Perdormire
Политика

Лидерска средба – избори ќе има, митинзи ќе нема

Македонските партиски лидери се согласија – изборите остануваат на 12-ти април но нема да се одржуваат митинзи и големи собири, кампањата ќе биде прилагодена согласно препораките за превенција на коронавирусот.

  • Big-Baner.jpg
  • 300x250.png
  • BANER-19_06.gif