strumica denes logo

Генералниот секратар на ВМРО-ДПМНЕ Јанушев одржи состаноци со општинските комитетите во струмичко

Автор:

Датум:

март 16, 2018

Категории:

Политика

Автор:

Датум:

март 16, 2018

Категории:

Политика

Генералниот секретар на ВМРО-ДПМНЕ викендот одржи состаноци со општинските комитети во Струмица, Василево, Ново Село и Босилово. Состаноците кои беа од отворен карактер за членовите на ВМРО-ДПМНЕ беа претходно најавени на социјалните мрежи од страна на Јанушев. Како што информираат од партијата на состаноците се разговарало за актуелните политички теми, а истите се дел од агандета на Игор Јанушев за континуирани посети на секој Општински и Месен комитет.