Home

Perdormire
Василево ВМРО-ДПМНЕ

УМС ВМРО-ДПМНЕ ВАСИЛЕВО: МЛАДИТЕ ОД ВАСИЛЕВО СО СТОТИЦИ ПРАШАЊА!

Home

УМС Вмро-Дпмне, Василево:

МЛАДИТЕ ОД ВАСИЛЕВО СО СТОТИЦИ ПРАШАЊА:

Изминува втората година од мандатот на Локалната власт на СДСМ во нашата Општина.

Стотици прашања ги мачат младите од Општина Василево.

Веќе никој не прашува каде се 500 евра плата, каде се ветените подобри услови за живот и работа на младите.

Прашуваме каде се ветените игралишта, паркови, инфраструктурна и патна мрежа, до каде се ветените нови училишта, градинки…

Во пресрет на уште една нова година времето за одговор на толку многу прашања секој ден станува се пократко…