СЛАВЕ АНДОНОВ: Заедно со Зоран Ставревски на терен во општина Василево, победуваме во вториот круг!

октомври 24, 2021

Славе Андонов, кандидат за градоначалник од редовите на ВМРО-ДПМНЕ за општина Василево:

Заедно со Зоран Ставрески го посетивме Чанаклија . Чанаклија памети кога се реализираа капитални инвестиции во нивното населено место. Победуваат Промените, Победуваат проекти и доаѓаат промени. Победуваме во вториот круг уште појако !

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: