Home

Perdormire
Василево ВМРО-ДПМНЕ

СЛАВЕ АНДОНОВ: СУШЕВО Е ПОДГОТВЕНО ЗА НОВИ ПОБЕДИ, БИДЕТЕ ДЕЛ ОД ТИМОТ КОЈ ЌЕ ДОНЕСЕ УСПЕШНА ИДНИНА ВО ОПШТИНА ВАСИЛЕВО!

Home

СЛАВЕ АНДОНОВ, КАНДИДАТ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК НА ОПШТИНА ВАСИЛЕВО ОД РЕДОВИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ:

💬 Сушево е секогаш подготвено за нови победи.

Тука луѓето се секогаш мотивирани кога треба да се сака и брани сопствената држава и сопствениот народ.

💬 За жал актуелната власт го заборави ова место. Никој не ги прашува дали се задоволни од животот, дали живеат во нормална држава, дали воопшто имат надеж.
Освен се поголемото иселување друго ништо не е мрднато.

ℹ️ Им ветивме дека на овие локални избори влегуваме со чисто срце подготвени за многу работа и конкретни резултати.
Влегуваме мотивирани да создадеме нова иднина. Нова иднина за Сушево.

👉 Приклучете се и бидете дел од тимот кој ќе донесе успешна иднина во Василево.

📍 ИМАМЕ ТИМ И ЗНАЕМЕ КАКО ТРЕБА ДА СЕ СРАБОТИ!
👉 СОЗДАДИ НОВА ИДНИНА!

Промени. Проекти. Победи!

Славе Андонов ЗА СИТЕ ГРАЃАНИ! ✔