СЛАВЕ АНДОНОВ: ЛУЃЕТО ВО ВЛАДЕВЦИ СЕ РАЗОЧАРАНИ ОД ЛОКАЛНАТА ВЛАСТ И ЛАЖНИТЕ ВЕТУВАЊА – БАРААТ ПРОМЕНИ!

октомври 4, 2021

СЛАВЕ АНДОНОВ, КАНДИДАТ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК ОД РЕДОВИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ ЗА ОПШТИНА ВАСИЛЕВО:

👉Вечерва го посетив Владевци.

🔻Тука луѓето се разочарани од локалната власт и од нивните лажни ветувања..
👉Бараат ПРОМЕНИ!

👉Им ги презентиравме нашите ПРОЕКТИ.
👉Ни ветија сигурна ПОБЕДА на 17-ти.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: