СЛАВЕ АНДОНОВ: ДУКАТИНО ЗАСЛУЖУВА ДА ИМА ВОДА ЗА ПИЕЊЕ ПРЕКУ ЦЕЛАТА ГОДИНА И ДА ИМ СЕ УРЕДИ ДВОРОТ ВО УЧИЛИШТЕТО!

октомври 3, 2021

СЛАВЕ АНДОНОВ, КАНДИДАТ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК ОД РЕДОВИТЕ НА ВМРО-ДПМНЕ ЗА ОПШТИНА ВАСИЛЕВО:

👉Дукатино заслужува да има вода за пиење преку целата година‼️
👉Дукатино заслужува да се уреди дворот во училиштето‼️
👉За вашето и наше Дукатино!‼️

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: