Home

Perdormire
Василево

ПРИСТИГНУВААТ УШТЕ ФОТОГРАФИИ ОД ВАСИЛЕВО: „ГЛЕДАМ ОБЈАВИВТЕ ЗА ВАСИЛЕВО, ПОВЕЛЕТЕ УШТЕ ФОТОГРАФИИ ДА ВИДИ НАРОДОТ ШТО СЕ СЛУЧУВА ОВДЕ“ – ПИШУВААТ ГРАЃАНИ ВО ПОРАКА!

Home

Пристигнуваат уште фотографии во порака на Струмица Денес од улиците во Василево. Претходно споделивме за неасфалтираните улици кои покрај тоа што се неасфалтирани, секогаш после дождот стануваат хаос! Новите фотографии се од аслфалтирана улица која исто се полни со вода секогаш кога ќе заврне дожд. Граѓаните напишаа дека ветувањата кои им биле дадени пропаднале токму во таа вода што после секој дожд се собира по нивните улици. Тие апелираа уште еднаш градоначалникот да се фати за работа и да си ги исполни ветувањата.