СЛАВЕ АНДОНОВ: Градошорци и Седларци сакаат нова иднина на која сите ќе се гордееме!

октомври 5, 2021

Славе Андонов, кандидат за градоначалник на општина Василево од редовите на ВМРО-ДПМНЕ:

Време е за ПРОМЕНИ !!!
Време е за ПРОЕКТИ !!!
Време е за ПОБЕДИ !!!

Седларци и Градошорци знаат дека од сите нас зависи дали сакаме да создадеме нова иднина, иднина на која сите ќе се гордееме.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: