Зоран Ѓоргиев по 12 години се повлекува од директорската позиција во ЈПКД „Комуналец“ – Струмица!

декември 28, 2023

Директорот на ЈПКД „Комуналец” Струмица, Зоран Ѓоргиев, на денешната 32-та седница на Советот на општина Струмица, соопшти дека ја напушта функцијата на директор. Ѓоргиев со „Комуналец“ управуваше 12 и пол години. Засега не е познато кој ќе го зазеде неговото место.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: