Home

Perdormire
Струмица

„ЗДРАВЕЦ“ ПОВТОРНО ИЗНЕНАДУВА: НОВОГОДИШЕН ХЕПЕНИНГ ПОД НАСЛОВ „КУПУВАЊЕ ИЛИ БОЖИЌНО ДОЖИВУВАЊЕ“

Home

По повод Новогодишните и Божиќните Празници Маркетите Здравец од Струмица,имаат за цел во месец декември 2019 година да реализираат Новогодишен Хепенинг под наслов :”КУПУВАЊЕ ИЛИ БОЖИЌНО ДОЖИВУВАЊЕ?!”🌟💫🎄🎁🛒

Новогодишен музички хепенинг на 30 декември ќе се одржи на Пред Здравец Маркет 2 (Пошта) ул Балканска бр 4 од 11:30 до 18:00 часот со различни видови музика за сите генерации.🎶🎵🎼🎹🎷🎤

Направена е богата новогодишна програма која се состои од програма за најмладата популација, програма за деца, забавна програма опфатена е и народна музика.

Преку креирање на Новогодишниот Хепрнинг “КУПУВАЊЕ ИЛИ БОЖИЌНО ДОЖИВУВАЊЕ ”сакаме да ја искажеме нашата благодарност кон нашите верни потрошувачи и да ги наградиме, да ги забавуваме и да им овозможиме дополнителна вредност за нивните пари.

Струмичани ќе имаат дополнителна опција и локација за пазарување,меѓусебно дружење и разменување на позитивна енергија!!!🎄🎁🎀❤️🌠✨🎄🎉💫☃️ Целодневниот Новогодишен Хепенинг се организира прв пат и се надеваме дека ќе биде традиција и дека заедно со сите потрошувачи на

Здравец Маркети и сите сограѓани ќе поминеме опуштени празнични мигови вредни за паметење.