strumica denes logo

ЗАПОЧНУВА НОВ ВИКЕНД, А „ИНДУСТРИЈАЛ“ ПОВТОРНО НЕ НЕ’ РАЗОЧАРУВА: ЗА НЕДЕЛА Е НАЈАВЕНО ИЗНЕНАДУВАЊЕ!

Автор:

Датум:

јули 2, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јули 2, 2019

Категории:

Струмица

Започнуваме нов викенд во нашиот и ваш INDUSTRIAL Summer Club
* Четврток – DJ TUBE најдобрите латино хитови + коктели подготвени од нашите коктел мајстори
* Петок – GJOKO JOVIK & Energy Band
* Сабота – ни доаѓа гостин од Нигерија DJ BIG BO вистинска Hip Hop и RNB журка !!!
* Недела – ?????

Резервации:
Билјана Гунова а.к.а (Дотка) – 078-210-018
Фифка- 071-239-404
Стефан Христов- 070-384-684
Калин – 075639943
Катерина: 076-214-478
Томи Урдинов: 075-511-384
Пиринка: 071-720-576
Доне Тодоров: 070-214-232

#IndustrialSummerClub #wemovethistown