ЗАПОЧНУВА ДА СЕ ГРАДИ НОВИОТ ПАРК ВО НАСЕЛБАТА КАСАРНА ВО СТРУМИЦА!

септември 9, 2022

Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица:

Ги реализираме најкрупните изборни ветувања уште во првата година и тоа за време на најголемата криза.

Моја Струмицо почнуваме со подготовките, за новиот парк во населбата касарна.

Паркот ќе се гради на површина од близу 20.000 метри квадратни, ќе биде одлично место за граѓаните да го поминуваат своето слободно време.

Струмица, град на прогресот!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: