strumica denes logo

Започна ставањето втор слој асфалт на улицата „Боро Поцков“

Автор:

Датум:

мај 4, 2018

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

мај 4, 2018

Категории:

Струмица

На улицата „Боро Поцков“ во Струмица попладнево започна да се става втор слој асфалт. Со нов асфалтен слој ќе биде покриена вкупна површина од околу 3.900 метри квадратни, односно целата улица, од спојот со улицата „Ката Поцкова“ до спојот со улицата „Ѓорѓи Василев“. Овој зафат се реализира во рамките на планираните пролетни градежни активности на општина Струмица.