Home

Perdormire
Струмица

ЗАПОЧНА РЕАЛИЗАЦИЈАТА НА ПРОЕКТОТ УЛИЦА СО ШЕТАЛИШТЕ ВО ГРАДСКО БАЛДОВЦИ!

Home

Коста Јаневски:

Започнавме со реализација на проектот Улица со шеталиште во населеното место Градско Балдовци. Проектот опфаќа две фази на реализација, првата е асфалтирање на улицата и изведба на тротоар со бекатон плочки, а втората поставување на електрична инсталација и урбана опрема. Го подобруваме квалитетот на животот во населените места.