Home

Perdormire
ВМРО-ДПМНЕ Струмица

ЖАН ДРВОШАНОВ И Д-Р НИКОЛА МАЏУНКОВ: ПОДДРШКАТА ДОАЃА И ОД КОСТУРИНО!

Home

„Поддршката доаѓа и од Костурино кои отсекогаш знаеле да ги препознаат искрените и чесните луѓе кои вистински ќе ги решаваат нивните проблеми. Работен состанок одржавме и со петтиот месен комитет во Струмица и остваривме средба со нашите сограѓани од шестата месна заедница.“