strumica denes logo

ЖАН ДРВОШАНОВ И Д-Р НИКОЛА МАЏУНКОВ ГО ПОСЕТИЈА БАНСКО: „ЗАСЛУЖУВАТЕ ПОДОБРО УТРЕ“, ПОРАЧАА ТИЕ!

Автор:

Датум:

септември 19, 2021

Автор:

Датум:

септември 19, 2021

ЖАН ДРВОШАНОВ:

Вечерва го посетивме Банско.

На средбата видовме стари пријатели и запознавме нови, слушнавме многу идеи, желби и надеж.
Надеж дека сето она што може да се направи нема да биде пропуштено, силна верба дека заедно сме секогаш посилни.

Визија, план и реализација. Трите клучни работи за кои разговаравме со жителите на Банско кои заслужуваат подобро утре. Ви благодариме за топлото добредојде!

Д-Р НИКОЛА МАЏУНКОВ:

Визија, план и реализација. Трите клучни работи за кои разговаравме со жителите на Банско кои заслужуваат подобро утре. Ви благодариме за топлото добредојде!