strumica denes logo

Закани по животот по децата на Христијан Мицкоски

Автор:

Датум:

април 1, 2023

Автор:

Датум:

април 1, 2023

Закани по животот на децата на претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски се упатуваат преку социјалните мрежи.

Имено на социјалната мрежа Фејсбук се упатуваат јавни закани кон семејството на Мицкоски каде се наведува дека доколку му е мило семејството да си остане мирен.

„Во спротивно ќе ги најдеш децата твој фрлени во некој канал како кучиња“, се наведува во постот.

Постот е споделен од два различни профили и е јавно видлив за сите.