Home

Perdormire
Струмица

Загаденоста на воздухот во Струмица нагло опадна, во моментот измерени 93 µg/m3 ПМ10 честички!

Home

Пред еден час, мерната станица кај здравствениот дом покажуваше дека Струмица е најзагаден град во светот со измерени 624 µg/m3 ПМ10 честички. Во моментот загаденоста на воздухот опадна нагло и измерени се 93 µg/m3 ПМ10 честички.