ЗА ПРВ ПАТ ВО СТРУМИЦА: „LATE NIGHT“ ШОПИНГ ВО РИВЕРСОФТ-СТРУМИЦА, ОД 20:00 ДО 00:00 ЧАСОТ ОГРОМНИ ПОПУСТИ НА ЦЕЛИОТ АСОРТИМАН!

август 7, 2019

🎉🎉 ДОСЕГА ПРВ ПАТ во СТРУМИЦА – “LATE NIGHT” ШОПИНГ 🌙🌔 со ОГРОМНИ ПОПУСТИ во РИВЕРСОФТ Струмица
САМО Четврток 8-ми Август од 20 часот до 00 часот.
ОГРОМНИ ПОПУСТИ на ЦЕЛИОТ АСОРТИМАН.
Попусти на бела техника, клима уреди, лаптопи, телевизори, телефони и домашни и кујнски апарати до 70%.
Избегнете ја жештината, купувајте удобно на ПОПУСТ само во РИВЕРСОФТ СТРУМИЦА.
www.riversoft.mk

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: