Perdormire
Струмица

ЗА ПЕТ ЧАСА СТРУМИЧКАТА ПОЛИЦИЈА КАЗНИЛА 18 ВОЗАЧИ КОИ ВОЗЕЛЕ БРЗО!

На 09.09.2019 од 09.30 до 14.30 часот на подрачјето на СВР Струмица е спроведена акциска контрола за откривање на возачи кои управуваат моторни возила со брзина поголема од дозволената. Во акцијата се констатирани 18 прекршоци, кои се соодветно санкционирани.