ЗА ГЕНЕРАЛЕН КОНЗУЛ ВО ВЕНЕЦИЈА ИМАЕНУВАН Е СТРУМИЧАНЕЦОТ СТОЈАН ВИТАНОВ!

јуни 6, 2019

На последната седница владата одлучи струмичанецот Стојан Витанов да биде именуван за генерален конзул и шеф на Генералниот конзулат Македонија во Италјанската Република со седиште во Венеција. Искрени честитки од тимот на Струмица Денес!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: