Perdormire
Струмица

ЗА 6 ДЕНА 3.100 СТРУМИЧАНИ ГЛАСАЛЕ НА АНКЕТАТА НА СТРУМИЦА ДЕНЕС: ПОВЕЌЕТО СВОЈОТ ГЛАС ГО ДАЛЕ ДА СЕ ИЗГРАДИ КИНО ВО СТРУМИЦА!

Home

За 6 дена на анкетата на Струмица Денес која гласи „Што повеќе и е потребно на Струмица? Кино или старечки дом?“ Гласале вкупно 3.100 струмичани од кои повеќето се за да се изгради кино.

КИНО – 1.753 ГЛАСОВИ

СТАРЕЧКИ ДОМ – 1.367 ГЛАСОВИ

ШТО ПОВЕЌЕ Е ПОТРЕБНО ВО СТРУМИЦА?

Posted by Strumica Denes on Sunday, 28 April 2019