„МИСТЕР БИН“ СВОЈОТ АВТОМОБИЛ ГО ПАРКИРАШЕ И ВО СТРУМИЦА!

март 30, 2019

И Струмица си има свој Мистер Бин! Вчера наспроти судот, наместо нормално паркиран автомобил, тимот на Струмица Денес забележа паркиран автомобил во стилот на Мистер Бин.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: