strumica denes logo

ВРЕМЕ Е ЗА НОВА ТУРА И АВАНТУРА: РАБОТИЛНИЦИ ЗА СОВРЕМЕН ТАНЦ ОВОЈПАТ И ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

септември 22, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

септември 22, 2019

Категории:

Струмица

Време е за нова тура, време е за нова авантура!

Are you ready dancers?

Современа танцова тура тргнува во својата втора реализација. Проект кој е од екукативен карактер, и дејствува во областа на современиот танц, со цел да го издигнеме заедно на повисоко ниво што ќе допринесе до негова поголема вредност. Ќе се спроведува преку одржување на работилници за современ танц низ различни градови низ цела Македонија, а следен град на листата е

СТРУМИЦА.

Датум: 28.09.2019

Време: 14.00 – 15.00 (1ва група)

15.00 – 16.00 (2ра група)

Котизација: 250 денари

Локација: Центар за балетска уметност “Reverence”

Пријавување во инбокс, или директно во просториите на студијата One Way Dance Studio и Центар за балетска уметност “Reverence”

Се гледаме наскоро!