Home

Perdormire
Реклама Струмица

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: SYNOTTIP КАЗИНО ИМА ПОТРЕБА ОД ДЕВОЈКА ЗА РАБОТА СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

Home

SYNOTTIP вработува девојки за работа со или без работно искуство. Сите оние кои се заинтересирани, за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број: 078343716

Платата и условите се одлични!