ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: „HAPPY PLUTO PIZZA FACTORY“ БАРА ДЕВОЈКА ЗА РАБОТНА ПОЗИЦИЈА – КЕЛНЕРКА

декември 24, 2021

Се вработува девојка на работна позиција – келнерка. „HAPPY PLUTO PIZZA FACTORY“ нуди одлични услови за работа. Сите заинтересирани може да се пријават на следниот телефонски број: 071/420-255

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: