strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА СО И БЕЗ ИСКУСТВО: БРАМС ДИЗАЈН БАРА РАБОТНИЦИ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА СОБНИ ВРАТИ!

Автор:

Датум:

мај 16, 2024

Автор:

Датум:

мај 16, 2024

Познатата компанија за производство на собни врати БРАМС ДИЗАЈН вработува работници со и без работно искуство. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следниот телефонски број: 075 245 550