strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: МЛЕЧНИОТ РЕСТОРАН „БЕЈКЕР“ БАРА РАБОТНИЧКИ!

Автор:

Датум:

мај 7, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

мај 7, 2023

Категории:

Реклама, Струмица

Млечниот ресторан „БЕЈКЕР“ бара работнички. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, да се јават на следните телефонски броеви:

070/388-133
034/331-454

или директно во млечниот ресторан.