ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: МЛЕЧНИОТ РЕСТОРАН „БЕЈКЕР“ БАРА РАБОТНИЧКИ!

октомври 26, 2023

Млечниот ресторан „БЕЈКЕР“ бара работнички. Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, да се јават на следните телефонски броеви од 08:00 до 16:00 часот.

070/388-133
034/331-454

или директно во млечниот ресторан.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: