strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: МАРТИ ХИГИЕНА ИМА ПОТРЕБА ОД ХИГИЕНИЧАРКИ – УСЛОВИ ОДЛИЧНИ!

Автор:

Датум:

мај 29, 2024

Автор:

Датум:

мај 29, 2024

Струмичката компанија МАРТИ ХИГИЕНА има потреба од хигиеничарки. Сите оние кои се заинтересирани за условите и подетални информации, може да се јават на следниот телефонски број: 078 314 801.