strumica denes logo

ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: КАЗИНО „СИТИ КЛУБ“ БАРА КАСИЕРИ-АТЕНДАТИ, ПОЧЕТНА ПЛАТА 31.000 ДЕНАРИ И ДОПОЛНИТЕЛНИ БОНУСИ!

Автор:

Датум:

ноември 17, 2023

Автор:

Датум:

ноември 17, 2023

Редовни солидни примања, одлични услови за работа, остварување бонуси и почетна плата 31.000 денари. Казино „Сити Клуб“ вработува КАСИЕРИ-АТЕНДАТИ. Сите заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 071 265 065 или да се обратат на следниот мејл – hr@casinoroyale.mk